Üdvözöljük a

Idén is lesz színházi találkozó Komlón | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Idén is lesz színházi találkozó Komlón

Szerző: Lép Péter | 2016. február 18.
KOMLÓ | Tavaly a Pécsi Országos Színházi Találkozó hivatalos kísérőrendezvényeként tartották meg első alkalommal a Komlói Amatőr Színházi Találkozót (KASZT)
 

Akkor a megnyitón Pataki András, a Soproni Petőfi Színház igazgató-főrendezője, a fesztivál igazgatója azt mondta, bízik benne, hogy a KASZT-tal hagyományt teremtenek, és megrendezésére a jövőben is lehetőség lesz.

Úgy tűnik, kívánsága valóra válik, hiszen a városban már most szervezik az idei találkozót. Tavaly három napon keresztül az ország legjobb amatőr színházi társulatainak tizenhárom előadását és százötven fellépőjét láthatta a közönség. Idén 12 hazai és határon túli magyar nyelvű, felnőtt, amatőr színjátszó együttes meghívását tervezik.Jelentkezni az előadás csatolt felvételével (vagy az oda vezető linkkel), illetve az élő előadások időpontjainak megadásával lehet március 30-ig. Nevezhető bármilyen stílusú és műfajú produkció, amely időtartama nem haladja meg a 120 percet, és amelynek szereplői, segítői nem haladják meg a 30 főt. A válogatás eredményéről április 30-ig értesítik a csoportokat. A találkozót a tervek szerint június 16-a és 19-e között tartják meg.

 

forrás: www.bama.hu