Üdvözöljük a

Közel két évtizede Komlóért Expo – programajánló | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Közel két évtizede Komlóért Expo – programajánló

Szerző: Lép Péter | 2016. szeptember 1.

Közel húsz éve a Komlói Napok egyik legszínvonalasabb rendezvénye a Komlóért Expo, amelyet Kamarai tagunk a Fair-Expo Kft. szervez. A szeptember 2-án nyitó kiállítás és vásár minden bizonnyal idén sem okoz csalódást a látogatóknak.

 

Aki kimarad, az lemarad szlogenhez igazodva gyártók, szolgáltatók, a térség gazdasági, oktatási, kulturális életének szereplői mutatkoznak be a nagyközönségnek a péntektől vasárnapig tartó kiállításon.

A sorrendben 18. rendezvénysorozat fővédnöke dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, aki dr. Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár és Polics József polgármester társaságában nyitja meg az expot.

A kiállítók péntektől vasárnapig vidám attrakciókkal várják a látogatókat, a nem szakmai kísérőprogramban feltűnik Moldova György író, aki a helyszínen dedikálja műveit, de lesz társastánc és szépségverseny is, sőt egyéb meglepetés is, mivel idén az Erkel Ferenc Művészeti Iskola meglepetés műsorokkal várja az érdeklődőket.

A FAIR-EXPO Kft. által szervezett vásár szeptember 2-4. között, 10 órától várja a látogatókat. A belépés díjtalan.

 

forrás:www.komlooiujsag.hu